Škola smyku jako dárek od Esennce

Škola smyku jako dárek od Esennce

Dárkový poukaz

Přemýšlíte, jak své blízké obdarovat originálním, a přitom praktickým dárkem? Pokud například řídí automobil, můžete jim věnovat dárek v podobě zážitku, jakým je škola smyku. Vaši blízcí takový dar jistě ocení, neboť je připraví na krizové situace, které mohou při řízení vozu nastat, a navíc se naučí lépe ovládat své vozidlo.

Poukaz na zážitek škola smyku

Škola smyku probíhá v mnoha profesionálních areálech, a to v různých částech naší republiky. Jedná se o lokality, jako je Most, Vysoké Mýto, Jihlava, Sosnová a Příbram. Poukaz, který se týká školy smyku a který si můžete objednat u agentury ESENNCE, obdržíte v luxusní dárkové krabičce. Spolu se samotným zážitkovým poukazem obsahuje i průvodní dopis, v němž naleznete všechny potřebné informace. Škola smyku se tak může stát neotřelým, a především velice užitečným dárkem pro vaše blízké. Třeba k narozeninám, svátku či Vánocům. Termín absolvování tohoto zážitku si zvolí sám držitel poukazu.

Výhody školy smyku

A jakými přednostmi škola smyku vyniká? Jedná se nejen o zážitek, vzrušení, napětí a také adrenalin, ale hlavně lze získat cenné rady a řadu praktických zkušeností. Každý řidič, který se domnívá, že škola smyku je pro něj bez užitku, je na velkém omylu. Odborníci potvrdí, že při smyku, případně jiné kolizi, je člověk pod obrovským psychickým tlakem, a navíc jej ovlivňují fyzikální síly. Zvláště nezkušení řidiči si pak v mnohých nepříjemných situacích nevědí rady.

Škola smyku je užitečný zážitek, který lze absolvovat v Mostě, Vysokém Mýtě, Sosnové nebo Příbrami. V každém z těchto areálů se šoféři dozvědí, jaké katastrofální následky mohou mít nehody ve vozidlech – i v malé rychlosti. Zkoušet podobné věci, sami na opuštěném parkovišti, není dobrý nápad. Škola smyku disponuje kvalifikovanými a zkušenými instruktory, kteří podobnými situacemi už mnohokrát prošli. Výhodou školy smyku je i to, že se v podstatě jedná o školu hrou! Držitelé poukazu si vyzkouší jízdu na speciálně upraveném okruhu, a to v extrémních podmínkách, při různých situacích i rychlostech vozidla. Jak už bylo řečeno, pod dozorem skutečných profesionálů.