Škola smyku vám přinese nové zkušenosti!

Víte jak se chovat při smyku? Jak držet volant, jestli brzdit či ne? Možná právě pro vás by byl přínosný kurz bezpečné jízdy, ve kterém byste si vyzkoušeli, jak řídit auto v extrémních či nepříznivých podmínkách, jako je třeba kluzká vozovka.

Ve speciálně upravených areálech si tak můžete otestovat své řidičské schopnosti. Lidověji je znám kurz bezpečné jízdy pod označením škola smyku. Tento praktický kurz se může hodit i jako dárek pro vaše blízké. Oni dostanou bezpečnostní školení a načerpají nové teoretické a praktické informace a zkušenosti a vy můžete být v klidu, až zase vyjedou autem do práce.

Škola smyku obsahuje teorii i praxi

Ještě před tím, než se posadíte za volant vypůjčeného auta, probíhá teoretické školení, ve kterém se od profesionálních instruktorů dozvíte prakticky vše. Vrátíte se vlastně tak trochu do doby, kdy jste se připravovali na získání řidičského průkazu a zopakujete si vše, co byste o autě a jeho řízení měli vědět. Dále se dozvíte důležité informace o rychlosti reakcí a délce brzdných drah za určitých podmínek. Po teoretickém školení se přesunete na okruh, kde si po čtyři hodiny budete moci zkoušet řízení auta v různých situacích.

Pokud vás dlouhý trénink nebezpečných silničních situací unaví, odpočiňte si třeba v poláriu či solné jeskyni!