Zážitkový dárek škola smyku

Chcete udělat radost někomu ze svých blízkých zážitkovým dárkem? Nemusíte darovat jen obvyklé věci jako masáže, večeře nebo nějaký víkendový pobyt. Můžete darovat praktický kurz školy smyku, při kterém obdarovaný zažije napětí, adrenalin, ale zároveň se dobře pobaví a získá nové zkušenosti. Inspirujte se také tipy na další zážitkové dárky.

Škola smyku je praktická

Při škole smyku si účastník vyzkouší zvládnout nebezpečné situace, které ho mohou na silnici potkat. Kurz školy smyku je třeba absolvovat s vlastním autem, nebo s autem, se kterým jezdí obdarovaný nejčastěji. Jedině tak zjistí přesné jízdní vlastnosti vozu a zvládne s ním na silnici jakoukoliv situaci. Díky kurzu školy smyku si účastník vyzkouší zvládnout smyk na přední i zadní kola nebo při jízdě z kopce, některé areály disponují i aquplaningovou plochou, která imituje namrzlou vozovku. Spolu se školou smyku darujete nové zkušenosti a bezpečí na silnici.

Škola smyku patří také mezi adrenalinové zážitky. Každý kurz je rozdělen do dvou částí a probíhá celý den od ranních hodin do odpoledne. První část školy smyku je teoretická, účastník se seznámí s instruktorem a pak si spolu projdou základní informace, které by měl řidič znát už z autoškoly. Teoreticky instruktor vysvětlí, jak se chovat při smyku a při dalších nenadálých situacích. Učebny jsou moderně vybavené a teoretická část výuky je proložena promítáním.

Při praktické části usedne účastník kurzu za volant vlastního vozu a přichází praxe. Řidič bude s instruktorem celou dobu kurzu mluvit pomocí vysílačky, dostane se mu tak okamžité zpětné vazby. Součástí školy smyku je zvládnutí smyku předních a zadních kol, smyku na kluzkém povrchu a vyhýbání se překážkám.

Zážitky jako dárky jsou oblíbenou formou obdarování. Jejich výhodou je, že kromě neobvyklého zážitku darujete navíc nové zkušenosti a nezapomenutelné vzpomínky.